Logo Equive
Welkom
Mogelijkheden
Tarieven
Maaike Hemminga
Contact
Voorwaarden
 
 
Paardrijlesprive.nl is een website van
Equive
 
 
Copyright © 2014
Colofon
      Contact
Mail: info@paardrijlesprive.nl
Tel.: 06-29.83.02.36

KvK: 59.25.95.31
Equive.nl

Mogelijkheden
- Privéles of juist een (kleine) groepsles.
Een privéles verzekert je van onverdeelde aandacht, een groepsles is goedkoper. Het is ook mogelijk korting op de reiskosten te krijgen als meerdere personen direct achter elkaar lessen.
- Beginnerslessen.
- Wedstrijdlessen: Dressuurlessen t/m M; Springlessen t/m B.
- Houding verbetering voor beginnende en gevorderde ruiters.
Een slechte houding kan bestaande problemen verergeren of een nieuw probleem opwerpen. De instructrice van Equive, Maaike Hemminga probeert duidelijk uit te leggen hoe en waarom, probeert je te laten voelen hoe het goed is en neemt het graag meerdere keren met je door. Op deze manier kunnen de meeste ruiters het leren.
- Begeleiding van angstige en onzekere ruiters en paarden.
 Door slechte ervaringen of een valpartij kan het zijn dat je angstig bent geworden.  Je eigen angst veroorzaakt vaak een neerwaartse spiraal. De instructrice van Equive, Maaike Hemminga helpt je graag om hieruit te komen en gewoon weer plezier te hebben. Paarden kunnen twijfelen of gewoon bang zijn. Samen gaan we kijken naar de reden van die angst en kunnen we proberen deze op te lossen.

Een buitenrit onder begeleiding van Equive - www.paardrijlesprive.nl
 
- Buitenrit begeleiding.
Niet voor iedereen is zomaar het bos in gaan leuk. Het kan eng zijn voor jou of het paard kan het eng vinden. Samen kunnen we onderweg uitvinden wat het probleem is. Hoe we er wat aan kunnen doen en hoe we het kunnen oefenen.    

Er zijn elke dag in overleg wel mogelijkheden om te lessen. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend zijn.